Ik kan niet meer aanwezig zijn voor een ingeplande job. Wat is jullie annuleringsbeleid?

We hebben een strikt annuleringsbeleid bij Coople om ervoor te zorgen dat shifts volledig bemand zijn.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Om ons annuleringsbeleid zo simpel mogelijk te houden, hanteren wij een beleid met strikes. Zodra je drie strikes hebt, zal je account geschorst worden.

Je annuleert meer dan 24 uur voor de shift begint = geen strikes.

Als je ons meer dan 24 uur voor de shift begint laat weten dat je niet aanwezig kunt zijn, krijg je geen strikes.

Je annuleert tussen de 8 en 24 uur voor de shift begint = 1 strike.

Als je ons minder dan 24 uur, maar meer dan 8 uur voor de shift begint laat weten dat je niet aanwezig kunt zijn, krijg je één strike.

Je annuleert minder dan 8 uur voor de shift begint = 2 strikes.

Als je ons minder dan 8 uur voor de shift begint laat weten dat je niet aanwezig kunt zijn, krijg je twee strikes.

Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is om een shift te annuleren minder dan 6 uur voor die begint.

Als je drie strikes hebt, wordt je account geschorst. Je hebt dan vijf dagen om bezwaar aan te tekenen - dit kun je doen via de app.

Als je niet komt opdagen voor een job en ons hier niet van op de hoogte brengt, dan schorsen we je account onmiddellijk. Je hebt dan vijf dagen om bezwaar aan te tekenen.

Voor meer informatie over het verwijderen van strikes in je account, klik hier.

Als je bezwaar wilt aantekenen, kun je daar meer over lezen hier.