Mijn QR-code wil niet scannen - wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat de code duidelijk leesbaar is en dat de werkgever klaar is om het te scannen.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Als je code niet gescand wordt, of hij werkt niet, geen zorgen!

Je kunt dan namelijk nog steeds je uren handmatig indienen. Zodra de shift is afgelopen, ga je naar het dashboard van je app en daar vind je de optie om de uren van je shift op te slaan of in te dienen.

Je hebt tot 6 uur na het einde van je shift om je uren in te dienen, dus vergeet dit zeker niet! Je uren moeten namelijk ingediend zijn om betaald te kunnen worden. Als je niets indient, worden de oorspronkelijk geplande uren voorgelegd aan de werkgever ter goedkeuring.
โ€‹
โ€‹Kun je je QR-code niet vinden? Dan hieronder een korte uitleg waar je deze in de App vindt:

Om toegang te krijgen tot de QR-code, zodat je kunt inchecken voor je shift, ga je eerst naar je Dashboard > In-/Uitchecken...

Pas je uren aan en klik vervolgens op 'In-/Uitchecken'. Je werkgever moet zijn app bij de hand hebben om je QR-code te scannen.
โ€‹
Als je wilt, kunnen wij de uren voor je shift ook in jouw plaats indienen. Geef ons dan even je start- en eindtijd door, en hoelang je pauze hebt gehad. ๐Ÿ˜Šโฐ๐Ÿ’ฐ