Hoe kan ik mjin opleidingsniveau wijzigen?

Aan de meeste jobprofielen is een opleidingsniveau gekoppeld. Je kunt dit wijzigen, zodat het overeenkomt met je ervaring.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Het is belangrijk om je profiel up-to-date te houden. Concreet betekent dat dat je de juiste jobprofielen en opleidingsniveaus invult, zodat je jobs te zien krijgt die aansluiten bij je ervaring.

Om een jobprofiel toe te voegen of te verwijderen, ga je eerst naar je profiel en daar selecteer je ‘Jobprofielen’. Hier kun je jobprofielen toevoegen of verwijderen.

Als je graag het opleidingsniveau van een bestaand jobprofiel bijwerkt, kun je het oude profiel verwijderen en klikken op “Nieuw jobprofiel toevoegen”. Klik dan op de relevante sector en selecteer het profiel dat je wilt bijwerken.

Tenslotte kun je ook je ervaringsniveau aanpassen. Kies het niveau dat het beste bij je ervaring past. Let wel op, elke wijziging wordt eerst goedgekeurd door ons team op basis van je cv, dus zorg ervoor dat je hierop al je ervaring duidelijk omschrijft (i.e. start- en einddatum en verantwoordelijkheden!).