Hoe kan ik de taal- en landinstellingen wijzigen?

Zie je jobs in het verkeerde land of staat de app in een andere taal? Dan moet je de instellingen aanpassen.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Klopt er iets niet? Geen zorgen, volg deze eenvoudige stappen om de land- en taalinstellingen van je app te wijzigen.

Ga eerst naar Profiel rechtsonder en vervolgens naar Instellingen (drie horizontale lijntjes) in de rechterbovenhoek.

Op deze pagina klik je op Uitloggen (dit is altijd de onderste optie, in om het even welke taal).

Vervolgens klik je op ‘Land en taal wijzigen’ boven op het scherm om de instellingen te wijzigen. Zorg ervoor dat je Nederland selecteert. Dit zorgt er automatisch ook voor dat je taalinstellingen worden gewijzigd naar het Nederlands.

Last but not least, log opnieuw in op je account en je zult vanaf nu jobs bij jou in de buurt zien én in de juiste taal!