Hoe kan ik een referentiebrief krijgen?

Als je een referentiebrief nodig hebt, kun je gewoon naar de app gaan en er daar een aanvragen!

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Met Coople is het snel en eenvoudig om een referentiebrief te krijgen. Open de app en ga naar je Profiel, dit vind je rechts onderaan op je scherm. Klik dan op Instellingen in de rechterbovenhoek.

Ga naar ‘Mijn account', en klik op ‘Referentiebrief aanvragen’ in het menu. Vervolgens klik je op ‘Referentiebrief verzenden’ om je aanvraag te bevestigen.

Als je dat gedaan hebt, zul je automatisch een referentiebrief ontvangen via e-mail. That's it!