Hoe kan ik een foto uploaden?

Met een profielfoto heb je meer kans om aangenomen te worden.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Het is niet noodzakelijk om een foto up te loaden, maar de kans is groter dat werkgevers je aannemen als je er één hebt.

Je foto uploaden

Ga eerst naar je profiel in de app door te klikken op het profielpictorgram rechts onderaan op je scherm…

Klik vervolgens op de camera boven je naam – dit is waar je profielfoto zal komen.

Een goede foto

Wist je dat je zowel formelere als spontane foto's kunt toevoegen, het is namelijk mogelijk meer dan één foto te uploaden. We raden je aan om te beginnen met de profielfoto, omdat dit je belangrijkste foto is en ook de eerste die werkgevers te zien krijgen.

Het is belangrijk dat je profielfoto er professioneel uitziet. Gebruik dus geen Snapchat- of Instagramfilters! Zorg dat je een close-up foto maakt waarbij je lacht en alleen jij op staat.

Je andere foto's kunnen iets formeler zijn. Bijvoorbeeld een foto waarbij je in zijn geheel zichtbaar bent, in plaats van alleen je gezicht.