Waar kan ik mijn ervaring invullen?

Je kunt een ervaringsniveau selecteren, op die manier krijg je enkel jobs die aansluiten bij je vorige werkervaring.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

In de Coople Job App kun je je vorige werkervaring duidelijk aangeven.

Ga hiervoor naar je profiel en selecteer 'Jobprofiel'.

Als je al jobprofielen hebt, zul je die hier zien. Als je er nog geen hebt, zul je er een moeten selecteren. Als je dat gedaan hebt, moet je nog je ervaringsniveau kiezen.

Vergeet je cv niet up te loaden en zorg er ook voor dat je cv duidelijk je vorige werkervaring aantoont. Als dat niet zo is, wordt je jobprofiel namelijk niet geaccepteerd.

Lees hier meer over het uploaden van je cv.