Kan ik me voor meer dan één job aanmelden?

Je kunt je met de Coople Job App voor meerdere jobs aanmelden.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Natuurlijk! Je kunt je voor zoveel jobs aanmelden als je wilt. Als je je aanmeldt voor meerdere jobs die op dezelfde dag plaatsvinden, check dan wel de locaties en de werkuren, om er zeker van te zijn dat je voldoende tijd hebt om van de ene job naar de andere te gaan.

Je kunt je aanmeldingen bijhouden onder 'Mijn jobs'. Klik op het koffertje om de lijst te zien met alle jobs waarvoor je je hebt aangemeld.

Je kunt hier ook de jobs zien waarvoor je werd aangenomen en de jobs die je reeds voltooid hebt.