Mijn documenten zijn verwijderd. Hoe kan dat?

Als je documenten zijn verwijderd, is er misschien een probleem met het bestandstype.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Als je documenten zijn verwijderd, komt dit meestal omdat ze niet correct werden geüpload.

Het kan zijn dat je het verkeerde bestandstype hebt proberen uploaden, dus zorg ervoor dat je het juiste kiest voordat je nog eens probeert.

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via de live chat in de app.