Ik heb meer dan twee weken geleden een shift voltooid. Waarom ben ik nog niet betaald?

Als je je salaris nog niet hebt gekregen, controleer dan even je betalingsgegevens.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Als je nog niet betaald bent voor een shift die je meer dan twee weken geleden hebt voltooid, kun je best je bankgegevens eens nakijken. Ga naar je profiel en selecteer de optie 'betalingsgegevens'.

Als je je zorgen maakt over de status van je betaling, kun je ons altijd contacteren. Ga hiervoor naar je Profiel, dan naar Instellingen (rechtsboven) en klik dan op Chat met ons.

Een van onze medewerkers van Customer Care zal je dan zo snel mogelijk helpen!