De uren die ik heb ingediend zijn afgewezen. Wat moet ik nu doen?

Als je uren zijn afgewezen, kun je best contact met ons opnemen.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Vergeet niet om je uren nog eens te checken voordat je ze indient. Als je denkt dat de uren die je hebt ingediend voor een job toch onterecht zijn afgewezen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Ga naar je Profiel, klik op Instellingen in de rechterbovenhoek en selecteer 'Chat met ons' om te kunnen praten met iemand van ons team.

We zullen de situatie voor jou onderzoeken en laten je dan zo snel mogelijk iets weten.