Ik wil een job annuleren. Wat moet ik doen?

Je bent ziek, je plannen zijn veranderd of je bent van gedachten veranderd? Annuleer altijd via de app.

M
Written by Martijn
Updated over a week ago

Zodra je bent aangenomen voor een job, is het heel erg belangrijk dat je voor die shift komt opdagen. Als je echter niet aanwezig kunt zijn, lees dan zeker eerst ons annuleringsbeleid.

Wil je een job annuleren die binnen meer dan 24 uur begint, ga dan naar het scherm met de jobgegevens, scroll naar beneden en klik op 'Job annuleren'.

Op het volgende scherm kun je dan de shifts aanduiden die je niet meer wilt doen. Als je voor geen enkele shift aanwezig kunt zijn, moet je alle shifts selecteren.

Nadat je de shifts hebt geselecteerd die je wilt annuleren, moet je een reden opgeven voor de annulering.

Tot slot bevestig je nogmaals de annulering door te klikken op de knop 'Ja, ik ben zeker'.

Let op 👉 We houden alle annuleringen bij, dus annuleer enkel als het echt nodig is. Als je herhaaldelijk shifts annuleert, kan dit je kansen om aangenomen te worden in de toekomst verkleinen.