Niemand vindt het leuk om afgewezen te worden, maar laat het je zeker niet ontmoedigen om je voor meer jobs aan te melden. Zorg ervoor dat je profiel up-to-date is en voeg je certificaten, diploma's en kwalificaties toe. Dit zal je kansen op afwijzing zeker verkleinen.

Bekijk onze tips voor meer informatie over het creëren van een geweldig profiel.

Als je profiel al volledig up-to-date is, dan kun je deze tips eens proberen: 

Solliciteer snel

Werknemers maken soms snel beslissingen, dus zodra je een melding krijgt voor een nieuwe job, of er een ziet in de app, meld je dan onmiddellijk aan. Let ook op voor eventuele last minute verzoeken die we je kunnen sturen, omdat je kansen om aangenomen te worden voor deze jobs vaak hoger zijn.

Sta open voor een ruime keuze aan jobs

Het is ook aangeraden (vooral voordat je je eerste beoordeling hebt gekregen) om niet te veel filters toe te passen in je zoekopdracht. Heel vaak is het het waard om eens wat verder te moeten reizen of misschien een paar shifts te draaien op ongebruikelijke uren om zo je eerste beoordelingen te krijgen.

Zodra je een paar goede beoordelingen hebt en je profiel hebt opgebouwd, heb je een grotere kans om meer jobs te krijgen die je echt interesseren.

Veel succes!

Did this answer your question?