We willen dat al onze Cooplers snel werk vinden. Daarom raden we je aan om zoveel mogelijk jobprofielen toe te voegen. Hoe meer jobprofielen je hebt, hoe meer jobs je te zien krijgt.

Als je bijvoorbeeld verschillende functies in hospitality hebt gehad, maar slechts één jobprofiel als barman/vrouw hebt opgegeven, is het misschien een goed idee om nieuwe jobprofielen toe te voegen die beter je ervaring weergeven.

Je kunt ook wat tijd steken in het verbeteren van je profiel. Een goede manier hiervoor is bijvoorbeeld foto's toevoegen. Ga naar je profiel en selecteer het camerapictogram om een nieuwe foto toe te voegen.

Naast een portretfoto kun je ook een spontanere foto toevoegen of een waar je in zijn geheel opstaat. Als je geïnteresseerd bent in hospitality, is het misschien interessant om een formele foto van jezelf in uniform toe te voegen, zo valt je profiel meer op bij werkgevers.

Als je extra kwalificaties hebt, voeg die dan zeker toe aan je profiel. Om een certificaat of diploma toe te voegen, ga je naar de profielinstellingen en klik je op 'documenten'.

Soms hebben werkgevers Cooplers nodig die meer dan één taal kunnen spreken. Je kunt je taalvaardigheden toevoegen aan je profiel door 'Talenkennis' te selecteren in de profielinstellingen.

Last but not least, je kunt je natuurlijk ook altijd aanmelden voor meer jobs. We hebben een groot aanbod aan flexibel werk in de app en we voegen dagelijks nieuwe jobs toe - kom dus zeker regelmatig eens kijken!

Did this answer your question?