Wil je graag je kansen vergroten op het vinden van een job, dan is een sterk profiel al een heel goed begin. We leggen je stap voor stap uit hoe je een profiel maakt dat in het oog zal springen...

  • Begin met je cv

Is je cv helemaal in orde? Heel vaak kijken werkgevers eerst naar je cv, dus zorg ervoor dat het al je relevante werkervaring bevat. Heb je enkele vaardigheden die je aanmelding meer zullen doen opvallen, voeg deze dan zeker toe. We raden je ook aan om eerder over je prestaties te praten in plaats van enkel over je verantwoordelijkheden. Op deze manier zien werkgevers dat je bereid bent om hard te werken om goede resultaten te behalen.

  • Voeg je certificaten toe

Heb je een koksdiploma? Of heb je een opleiding hospitality gevolgd? Als je extra skills hebt, is het belangrijk dat de werkgever dit weet.

Ga naar de profielinstellingen en selecteer 'Documenten'. Hier kun je certificaten en diploma's uploaden. Deze zijn zichtbaar op je profiel en een werkgever kan deze dus zien als hij op zoek is naar personeel.

  • Voeg foto's toe

In de Coople app kun je meer dan enkel een profielfoto uploaden. Je kunt ook een formele foto, een meer spontane foto, of een foto waar je in zijn geheel op staat uploaden. Door verschillende soorten foto's toe te voegen kun je werkgevers laten zien dat je geschikt bent voor verschillende jobs.

  • Voeg je talenkennis toe

Parlez-vous fran├žais? Sprechen Sie Deutsch? Als je een andere taal spreekt, laat dit dan zeker weten! Je kunt je mondelinge en schriftelijke vaardigheden toevoegen via de optie 'Talenkennis' in de profielinstellingen.

  • Voeg je rijbewijs toe

Je rijbewijs geldt niet enkel als een identiteitsbewijs, soms willen werkgevers Cooplers aannemen die met de auto kunnen rijden. Upload je rijbewijs via de optie 'Documenten' in de profielinstellingen.

  • Vertel een beetje over jezelf

Er is een gedeelte voor persoonlijke informatie in je profiel. Hier kun je een stukje over jezelf schrijven. Dit is je kans om jezelf aan de werkgever te verkopen en duidelijk te maken waarom je een geschikte kandidaat bent. Wees enthousiast en vertel waar je gepassioneerd over bent. Als je bijvoorbeeld zegt dat je "vijf jaar ervaring hebt in hospitality en dat je een enorme passie hebt voor uitstekende customer service", dan klinkt dat beter dan wanneer je gewoon zou zeggen dat je "vijf jaar ervaring in hospitality hebt".

That's it! Zorg er ook voor dat je klaar bent om te werken en dat je over de juiste identiteitsdocumenten beschikt. Onthoud vooral, hoe meer je toevoegt aan je profiel, hoe groter je kansen om aangenomen te worden. Veel succes!

Did this answer your question?