Moet ik mijn cv uploaden?

Je moet je cv uploaden om te kunnen werken bij Coople.

Updated over a week ago

Ja, je moet je cv uploaden. Zorg ervoor dat het up-to-date is en voorzie het van voldoende informatie over je relevante ervaring, opleidingen en skills.

Om te beginnen selecteer je 'Cv en andere documenten' in het menu van je profiel. Dan kom je op het scherm 'Jouw documenten'.

Als je al een cv hebt toegevoegd, zie je dat op het scherm. Als je er nog geen hebt, of je wilt je cv bijwerken, klik dan op het rode plusje in de rechteronderhoek. Selecteer  'cv' uit het menu en upload het bestand (dit moet een PDF zijn).

Vergeet niet dat werkgevers je cv kunnen zien wanneer ze je profiel bekijken, alsook je andere certificaten en documenten. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een sterk profiel, volg dan onze stappen hiervoor.

Je kunt hier ook onze tips bekijken voor het opstellen van een succesvol cv. Veel succes!