Jobprofielen geven je ervaring weer en bepalen voor welke soort jobs je je kunt aanmelden bij Coople. Het is belangrijk dat je minstens één jobprofiel toevoegt. Dit kun je doen via je profiel.

Je kunt tot tien jobprofielen in totaal toevoegen, en hoe meer je toevoegt, hoe meer jobs je te zien krijgt. Hou er wel rekening mee dat er bewijs voor die jobprofielen moet terug te vinden zijn op je cv.

De jobprofielen zijn gevarieerd, net zoals de jobs die we hebben bij Coople. Van hospitality tot office management en jobs in reclame, er zijn veel verschillende profielen waaruit je kunt kiezen.

Als je 'Jobprofielen' selecteert, krijg je een overzicht van je huidige profielen (als je er hebt) en als je er minder dan tien hebt, heb je de optie om er meer toe te voegen...

Zodra je een profiel geselecteerd hebt, moet je ook een ervaringsniveau kiezen. Bijvoorbeeld, barpersoneel is verdeeld in drie niveaus: Beginner, Gemiddeld en Expert.

Nadat je een ervaringsniveau geselecteerd hebt, wordt je jobprofiel toegevoegd. Je krijgt dan jobs te zien die passen bij je nieuwe profiel, alsook jobs die matchen met je andere jobprofielen.

Dus heb je ervaring in verschillende soorten jobs? Voeg dan meer jobprofielen toe! Meer profielen betekent niet alleen dat je meer jobs kunt zien, maar ook dat je je voor meer jobs kunt aanmelden en zo heb je meer kansen om aangenomen te worden.

Did this answer your question?